Klassiset pikkukalajäljitelmät

BUCKTAILIT

Black-Nose Dace 4,90 kpl
Palloketjusilmäinen versio Art Flick’in klassikosta on erinomainen pienten kirkaskylkisten kalojen jäljitelmä.Saarikoski-Bucktail 4,90 kpl

Perinteisistä materiaaleista sidotun Saarikoski-Bucktailin idea on syntynyt Kuhmon Saarikoskella, jossa taimenet söivät pinnasta pientä, muutamien senttimetrien mittaista ahvenenpoikasta. Nollikas ahvenen poikanen on todella läpikuultava, eikä sillä vielä ole raidallista väritystä, eikä punaisia eviä. SB jäljittelee juuri näitä ominaisuuksia ja on keväällä kuoriutuneita pikkuahvenia syövien taimenten mieleen. Erittäin pyytävä perho klassista Pohjois-Amerikkalaista sidontatyyliä arvostaville kalamiehille.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Flatwing Deceiver 5,90 kpl

Nämä suuret höyhensiipi-streamerin ja bucktailin ’hybridit’ ovat keveitä heitettäviä, erittäin eloisasti uivia ja pyytäviä. Saatavana myös musta versio, yökalastukseen.


Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on p6091280.jpg


SIMPUT

Riekkosimppu 13,00 kpl
Kivisimppu on monessa koskessa yleisin kalalaji ja paikallisuutensa vuoksi taimenten ruokalistalla ympärivuoden.


HÖYHENSIIPISET STREAMERIT

 Kellan-Oliivi Ahven 19,00 kpl

Kellanoliivi ahven on kaksikesäisen ahvenenpoikasen jäljitelmä.  Perhon innoittajina ovat toimineet amerikkalaisen Lew Oatmanin Golden Shiner (oliivisiipinen muunnos) ja Yellow Perch. Näiden Pohjois-Amerikkalaisia pikkukaloja jäljittelevien klassikoiden pohjalta, ja tavallaan risteytyksenä, syntyi tämä kotimaista ahventa jäljittelevä sidos. Se on erinomaisen pyytävä loppukesästä, illan hämärtyessä. Katso lisää Galleria: Kalastus 2019

Kirsikka 19,00 kpl

Toinen Erä-Lehdon höyhensiipi-klassikko, Kirsikka, on todellinen jokasään hävittäjä, saaden kalat iskemään miltei kelillä, kuin kelillä – vuodenajasta riippumatta.Pohjois-Amerikan itärannikon maineikkaiden streamersitojien malleja – originaalien reseptien ja sidontatekniikoiden mukaan sidottuja – höyhensiipistreamereita myös saatavana tilauksesta. Katso: Galleria -> Perhoja -> Streamerit.


%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close